mandag 7. mars 2011

MarerittIngen bilder å finne nokon stad. Det er marerittet mitt. Så vi har investert i ein nettverksharddisk. Der har vi lagra alle bildene våre. I tillegg har vi dei fleste liggande hos FotoKnudsen (kjære Gud la dei aldri gå konkurs).
Eg veit ikkje om vi har sikra oss nok, men med alle bilder lagra to plasser kjennes det ganske trygt i allefall.Ellers driv eg og stjernemerker bilder i Bridge. Eg orker ikkje å printe ut bilder og sette i album, så no skal det bli fotobøker. Har laga eit par før, ei hos FotoKnudsen og ei hos Blurb. Det kjem til å bli Blurb vidare. Flotte bøker som er gode å lese i. Hadde tenkt å lage ei bok for kvart år, men trur kanskje det blir ei for halvåret. Vi har visst tatt nokre tusen bilder dei siste 5 åra. 

Dei to karane over her finn du på Naturhistorisk museum i Bergen. Desse bildene vart tatt når vi var der haustferien 2009.

1 kommentar:

 1. der minte du meg på noe
  tror det er på tide å gjøre noe med digitalbildene fra jula 2004 og fremover. det var visst der jeg stoppa sist.
  fotobøker er sikkert fint. jeg tar med tipset ditt videre.
  vi har forresten nettverkskabel til garasja .. (ikke si det til noen - høres jo helt nerdy ut) og sikkerhetskopiering med faste mellomrom dit. Bildeminner er jo gull verdt!

  klem fra Åpent hus

  SvarSlett